Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

.Με ευκαιρία την τελετή αγιασμού που τελέστηκε σήμερα σε όλα τα σχολεία της χώρας, η Δήμαρχος Λεβαδέων και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων εύχονται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.
Όλοι πρέπει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν όχι μόνο την καλύτερη δυνατή μόρφωση από τα σχολειά τους, αλλά και η πορεία τους αυτή να είναι γεμάτη από χαρά και αγάπη για τη γνώση.
Η δημοτική αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, αρωγός στις προσπάθειες τους για να προσφέρουμε στους μαθητές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να απολαύσουν τα σχολικά τους χρόνια.
Ιδιαίτερα επιθυμούμε να απευθύνουμε τις πιο θερμές ευχές μας στα «πρωτάκια» που ξεκινούν σήμερα την σχολική τους σταδιοδρομία, αλλά και στους τελειόφοιτους της Γ’ Λυκείου που θα κληθούν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και θυσίες για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ