Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Χαλκίδα: Οπλοστάσιο στο σπίτι ηθικού αυτουργού δολοφονίας

Εκτός από την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας και συνέργειας στην ανθρωποκτονία του 83χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη και τον τραυματισμό της 94χρονης κατάκοιτης εξαδέλφης του στη Χαλκίδα
Εκτός από την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας και συνέργειας στην ανθρωποκτονία του 83χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη και τον τραυματισμό της 94χρονης κατάκοιτης εξαδέλφης του στη Χαλκίδα, ο 55χρονος «φίλος» του άτυχου ηλικιωμένου θα καθίσει στο «σκαμνί» και για παράνομη οπλοκατοχή! Σε μια αποθήκη της ιδιοκτησίας του βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα στην αποθήκη, κατέσχεσαν ένδεκα κυνηγετικά όπλα από τα οποία μόνο δύο κατείχε νόμιμα, πέντε περίστροφα, δυο πιστόλια, μια απομίμηση πιστολιού, μια κάνη πιστολιού και μια κάνη κυνηγετικού όπλου, έναν κορμό περιστρόφου και έναν κορμό κυνηγετικού όπλου από τα οποία είχαν αφαιρεθεί όλα τα εξαρτήματά τους,  έναν γεμιστήρα πιστολιού , έξι φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και διάφορα εξαρτήματα και ανταλλακτικά περιστρόφου μεταξύ των οποίων βυκία και λαβές!

Σε βάρος του 55χρονου που έχει ήδη προφυλακιστεί για την δολοφονία του ηλικιωμένου, σχηματίστηκε νέα δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ