Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Υπογράφηκε η σύμβαση για το αποχετευτικό δίκτυο Μαυρομματίου,Λεονταρίου-Θεσπιών

Υπογράφηκε σήμερα 25-9-2014 μεταξύ του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων Ντασιώτη Γεωργίου, ως νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου και του Μπεκρή Σπύρου ως νόμιμου εκπροσώπου της  Κ/Ξίας ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΒΕΤΕ – ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «ΔΙΚΤΥΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ»  συνολικής αξίας  3.860.176,99 Ευρώ (με Φ.Π.Α.).
Το έργο χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Ε.Σ.Π.Α. 2007-2013 και θα λύσει σημαντικά προβλήματα στους προαναφερόμενους οικισμούς τους οποίους  θα αναβαθμίσει περιβαλλοντικά.
Η ολική προθεσμία του έργου έχει καθοριστεί σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της παρούσας σύμβασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη Διακήρυξη και την Ε.Σ.Υ.


7 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ.Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2003 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΠΙΩΝ Κ.ΜΠΟΓΡΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ,ΚΟΥΡΟΥΝΗ,ΠΕΛΩΝΗ.ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΕΛΩΝΗ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος.αν ψάξεις στο διαύγεια θα δεις.επικαιροποίηση ,αναθεση για ωρίμανση μελετών με απόφαση Δημ.Συμβουλίου,ανάθεση 15-1-2011,υποβολή πρότασης για ένταξη 15-1-2011, ένταξη Ιούλιο του 2011,έκδοση περιβαλοντικων ωρών με σχετική μελέτη (σημαντικό κεφάλαιο) Ιούλιο του 2012.1η δημοπρασία απρίλιο του 2013, 2η δημοπρασία μόνο για τα δίκτυα Σεπτέμβριο 2013,Δημοπρασία για βιολογικό καθαρισμό ακόμα σε εξέλιξη ,σύμβαση για δίκτυα σήμερα και ακολουθεί σύμβαση για τον βιολογικό. Όλοι οι προαναφερόμενοι συμβαλανε,αλλα άλλο να σχεδιαζεις και άλλο να σχεδιαζεις και να υλοποιεις ταυτόχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ Η ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  3. 3.860.176,99 ευρώ τώρα και μετά μόνιμο χαράτσι,έξοδα αποχετευτικού δικτύου.Χρυσές δουλειές!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμ δεν κανουν τη δουλεια τους την ωρα που πρεπει... εμ θελουν να καρπωθούν την επιτυχια των άλλων.Ξέρω πως ειχε γινει μια μελέτη παλιοερα αλλα δεν ηταν σωστη. αυτο το ξερουν ολοι. και αν θελετε να το παμε και ακόμα παλιοτερα οι πρωτες συζητησεις για αποχετευτικο ειχαν γινει οταν ακόμα ήμαστε κοινοτητα! αυτό σημαινει οτι αυτοί πέτυχαν το εργο?οχι.

    Σε καθε περίπτωση παντως, έπρεπε να γινει το το εργο και μπραβο που τελικα θα αρχισει. στις Θεσπιες τουλάχιστον έχουμε καποιους που τα του βοθρου τους τα πετανε στο δρομο... αυτά είναι προβλήματα και όχι καποιος που θυμήθηκε ΤΩΡΑ οτι καποτε εκανε μια μελέτη........ (και δε λεω πως ηταν κακό που είχε γινει η μελετη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η μελετη εγινε με τον κουρουνη δημαρχο και στοιχησε 330.000 ευρω και ηταν τα πεντε χωρια του τεως δημου θεσπιων πρεπει να δωσουμε συγχαριτιρια σε ολους και σαυτους που εμπνευσθηκαν το εργο και σαυτους που το υλοποιησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ