Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με εκπροσώπους της Διοίκησης του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου συναντήθηκε χθες με την πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς κ.κ. Αγγελική Φραγκούλη και Δημήτριο Λαμπρόπουλο, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς, ενώ αποφάσισαν την άμεση συνεργασία του Δήμου Λεβαδέων και του ΚΤΕΛ για την παροχή περισσότερων και καλύτερων υπηρεσιών προς τους κατοίκους του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.
Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς ενημέρωσαν τη Δήμαρχο σχετικά με την ενδοδημοτική μετακίνηση των πολιτών, το σύνολο των δρομολογίων εντός του Καλλικρατικού Δήμου και τον αριθμό των εξυπηρετούμενων πολιτών. Επίσης, έθεσαν υπόψη της Δημάρχου ότι το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς εκτελεί δρομολόγια για τη μεταφορά μαθητών από όμορους Δήμους προς την πόλη της Λιβαδειάς με παρεχόμενη έκπτωση 50% επί του εισιτηρίου, αν και δεν παρέχεται από τον νόμο, καθώς επίσης και στη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών εντός της πόλης της Λιβαδειάς.
Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για άμεση συνεργασία σχετικά με τη δρομολόγηση μικρών λεωφορείων (mini bus) για την εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών σε δύσβατες περιοχές της πόλης, όπως είναι οι περιοχές της Κρύας, Κάδης, Ευαγγελίστριας κ.λ.π. καθώς και στη λεωφορειακή σύνδεση κοντινών οικισμών πέριξ της Λιβαδειάς με το κέντρο της πόλης.
Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ για την προσφορά τους και την ευαισθησία που επιδεικνύουν για την εξυπηρέτηση των πολιτών στην παρούσα οικονομική κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ