Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην Στερεά με 24 συλλήψεις



Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διήμερο (30-09-2014 και 01-10-2014), από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδος, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Η
συγκεκριμένη επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε με κύριο σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την ενίσχυση των μέτρων τροχονομικής αστυνόμευσης, την βεβαίωση επικίνδυνων τροχονομικών παραβάσεων και γενικότερα την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας.

Επιπλέον δόθηκε βαρύτητα στην δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, καθώς και στην διενέργεια συστηματικών ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας.

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής δράσης, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν: 2.260 άτομα, εκ των οποίων 1.792 Ελληνες και 468 αλλοδαποί, καθώς και 1.711 οχήματα.

Προσήχθησαν: 153 άτομα, εκ των οποίων 112 Ελληνες και 41 αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν: 24 άτομα, εκ των οποίων 13 Ελληνες και 11 αλλοδαποί και συγκεκριμένα: 6 Ελληνες και 6 αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), 4 αλλοδαποί, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 3 ημεδαποί, για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, 1 Ελληνίδα για παράβαση νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, τρεις Ελληνες, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις και 1 αλλοδαπός για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Κατασχέθηκαν: Διάφορα είδη παραεμπορίου.

Βεβαιώθηκαν συνολικά 522 παραβάσεις και συγκεκριμένα: 512 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ., 4 παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, 4 παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, 1 παράβαση περί πνευματικής ιδιοκτησίας και 1 παράβαση για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχισθούν με αμείωτο ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ