Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ευχαριστίες Δημάρχου Λεβαδέων προς την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας για τον καθαρισμό ρεμάτων

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά και τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας για την ανταπόκριση τους στο αίτημα του Δήμου για τον καθαρισμό των ρεμάτων στα χωριά του Καλλικρατικού Δήμου, Προφήτη Ηλία και Παρορίου και στη βελτίωση του ρέματος στον Άγιο Βλάσιο.
Ο καθαρισμός των ρεμάτων στις παραπάνω περιοχές με την απομάκρυνση φερτών υλικών, κλαδιών και απορριμμάτων κρίθηκε απαραίτητος κατά τη διάρκεια σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν εκτός της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας και της Δημάρχου Λεβαδέων, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Καπλάνης, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Παρορίου κ. Αθανασίος Ζησιμόπουλος και Προφήτη Ηλία κα Αγγελική Παπαδά καθώς και στελέχη των Υπηρεσιών.
Με τον καθαρισμό των ρεμάτων επετεύχθη η διάνοιξη της κοίτης των ρεμάτων για καλύτερη απορροή των υδάτων και πρόληψη τυχόν πλημμυρικών φαινομένων εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ