Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Θήβα:Απ όλα έχει ο... «μπαξές» Ηρωίνη,εμποτισμένα τσιγάρα, χάπια,δενδρύλλια

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός στη Θήβα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα εμποτισμένα με χασισέλαιο και ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθη, χθες (29-10-2014) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 37χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

    (2) αυτοσχέδια τσιγάρα εμποτισμένα με χασισέλαιο, συνολικού βάρους (2,5) γραμμαρίων.
    (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (0,5) του γραμμαρίου.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε στην οικία του 37χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

    (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (0,9) του γραμμαρίου.

    (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (7) γραμμαρίων.

    (3) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


 Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και -165- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (29-10-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 57χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

    (2) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους (50) και (80) εκατοστών αντίστοιχα, τα οποία καλλιεργούσε στον κήπο της οικίας του, καθώς και
    (2) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (165) γραμμαρίων, επιμελώς κρυμμένες σε παρακείμενη της οικίας υπόγεια αποθήκη.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ