Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Με εντάσεις και κατηγορίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Aλιάρτου Θεσπιέων-βίντεο


Εν μέσω εντάσεων και κατηγοριών ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Aλιάρτου Θεσπιέων για το  έτος 2015, στη συνεδρίαση του Δ. Σ. που έλαβε χώρα χθες 10-11-2014 στην αίθουσα  του Δημοτικού Συμβουλίου.Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Σαγάνας κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή για την μη έγκαιρη ενημέρωση και παράδοση των στοιχείων του φακέλου του προϋπολογισμού.
Όπως ήταν αναμενόμενο ο προϋπολογισμός πέρασε κατά πλειοψηφία, αφού τον καταψήφισε μόνο η αντιπολίτευση, εκτός απο την μισθοδοσία των υπαλλήλων και τα έξοδα για τα σχολεία.
Δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,και οι απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής στο βίντεο που ακολουθεί.
Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης σε σχέση με την ψήφιση του προϋπολογισμού 2015.
Κατ αρχήν στηλιτεύσαμε την στάση των υπευθύνων και αναδείξαμε το πρόβλημα  για την μη έγκαιρη ενημέρωση και την παράδοση στοιχείων φακέλου ο οποίος θα μας έδινε τη δυνατότητα για περαιτέρω διερευνήσεις και προς την εξέλιξη των προυπολογισμών 2014 και του 2015.
Κατόπιν αυτού στην τοποθέτησή μας αναδείξαμε τις αιτίες που απορρέουν απο τον Καλλικρατικό Νόμο ο οποίος πνίγει κυριολεκτικά τους Δήμους με αποτέλεσμα οι Δημότες να πληρώνουν τα οικονομικά βάρη.
Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό 2015 του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων εκτός απο την μισθοδοσία υπαλλήλων και τα έξοδα των σχολείων.
ΣΑΓΑΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

7 σχόλια:

  1. μηπως εχετε βιντεο απο την επομενη συνεδριαση για τη μετονομασια τησ πλατειας Μαζιου να δουμε τι παιζει εκει γιατι κατι βρωμαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΗΜΕΡΩΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΖΗΤΑΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ. ΕΝΑ ΠΑΡΕΑΚΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρωταω τον δημαρχο γιατι δεν εχουν αλαξει ακομα τα λογοτυπα των αυτοκινητων του δημου σε δημοσ αλιαρτου θεσπιεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.Ο ΣΑΓΑΝΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΠΕΡΜΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙς ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΓΑΝΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕς ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχουν σχόλια αδημοσίευτα-Εκ του πονηρού ό,τι γράφεται για δημιουργία εντυπώσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις και ξέρω. Τουλάχιστον τρία απο μένα

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ