Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Δώδεκα συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών ουσιών , τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Χαλκίδας, των Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας και Φθιώτιδας, των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, των Αστυνομικών Τμημάτων Κύμης και Σχηματαρίου, καθώς και των Τμημάτων Τροχαίας Θηβών και Λιβαδειάς, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

    Ημεδαπός στη Θήβα, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία.
    Τρία (3) άτομα (ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, καθώς και μία αλλοδαπή στη Θήβα), σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
    Τέσσερις (4) αλλοδαποί (δύο στη Χαλκίδα, ένας στην Αράχωβα Βοιωτίας και ένας στο Γουλέμι Φθιώτιδας), οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια. Επιπλέον, σε βάρος του ενός εκ των τεσσάρων συλληφθέντων, σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία.
    Αλλοδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, για παράβαση υγειονομικού ενδιαφέροντος.
    Τρεις (3) ημεδαποί (ένας στη Θήβα, ένας στη Κύμη Ευβοίας και ένας στη Λιβαδειά), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ