Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Λιβαδειά:Χειροπέδες σε Αλβανίδες μακρυχέρες


Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαπές υπήκοοι Αλβανίας, για κλοπή από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Λιβαδειά

Συνελήφθησαν, χθες (14-11-2014) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, δύο (2) αλλοδαπές υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 56 και 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι δύο αλλοδαπές αφαίρεσαν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 43χρονης ημεδαπής, μία βαλίτσα που περιείχε ρούχα και το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, πλην όμως έγιναν αντιληπτές από την 43χρονη και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν επιστάμενες αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενες και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στην 43χρονη.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι η 56χρονη στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής και σε βάρος της θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής στη χώρα καταγωγής της.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ