Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ικανοποιημένοι στον συνεταιρισμό ΑΙΧΜΕΑΣ για τις πληρωμές ενιαίας



Μετά από την πληρωμή της προκαταβολής (50% της ενιαίας ενίσχυσης) και λαμβάνοντας υπ' όψιν τα στοιχεία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε (σε βάση της αρχικής ενημέρωσης) ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑΣ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους αγρότες για τα εξής:

Υπολογίζοντας την οριζόντια μείωση που επέβαλε ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε μέσω του ΦΕΚ 13/1652 στις 23/06/2014 οι αγρότες που κατέθεσαν την αίτηση ενιαίας ενίσχυσης 2014 (ΟΣΔΕ) μέσω των υπηρεσιών του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΙΧΜΕΑΣ πληρώθηκαν σε ποσοστά (με μέγιστο ύψος το 50%) το 49,1% των ειδικών δικαιωμάτων και το 48,12% των εκστατικών δικαιωμάτων.

"Σε οικονομικά δεδομένα, τα ποσοστά αυτά είναι περίπου 11 εκατ.€ από το σύνολο των 11,4 εκατ. € (της προκαταβολής) της περιοχής ευθύνης του ΚΕΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.

Σε όποιες περιπτώσεις διαπιστώθηκαν προβλήματα πληρωμής, μετά από την ενημέρωση του κάθε ενδιαφερόμενου παραγώγου από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε , καλείται να προσέλθει από την επόμενη εβδομάδα στα γραφεία του Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑΣ (Σοφοκλέους 16,Λιβαδειά) ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις στα λάθη", διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΑΙΧΜΕΑΣ (Τμήμα Επιδοτήσεων-Gaia Subsidy).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ