Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Συλλήψεις στη Θήβα για χρέη προς το Δημόσιο και παράνομο καπνό

Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός στη Θήβα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για μη καταβολή εισφορών προς το Δημόσιο

Συνελήφθη, χθες (17-11-2014) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 24-04-2012 Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών.

Σύμφωνα με την ανωτέρω Απόφαση, ο 31χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκιση τεσσάρων (4) μηνών, για μη καταβολή εισφορών προς το Δημόσιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Συνελήφθη 31 υπήκοος Πακιστάν στη Θήβα, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και λαθρεμπορίας

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1.670- γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού

Συνελήφθη, χθες (17-11-2014) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 31χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 31χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (1.670) γραμμαρίων.

Επιπλέον από τον έλεγχο των στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος παρέμενε παράνομα στην χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ