Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

16 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαέξι (16) άτομα, για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών ουσιών , τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, Βοιωτίας και Φθιώτιδας, των Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας και Ευβοίας, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, των Τμημάτων Ασφαλείας Χαλκίδας, Θηβών και Καρπενησίου, καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Θηβών, συνολικά δεκαέξι (16) άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

    Ημεδαπός στη Χαλκίδα, για κλοπή χρηματικού ποσού και κινητού τηλεφώνου, μετά από διάρρηξη σε κατάστημα τροφίμων της περιοχής.
    Δύο αλλοδαποί και μία ημεδαπή στη Χαλκίδα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
    Επτά αλλοδαποί (τρεις στο Θεολόγο Φθιώτιδας, δύο στον Ορχομενό Βοιωτίας και δύο στο Βασιλικό Ευβοίας), οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
    Δύο ημεδαποί (ένας στη Λαμία και ένας στο Καρπενήσι), για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
    Δύο ημεδαποί (ένας στη Θήβα και ένας στη Λιβαδειά), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
    Ημεδαπή στη Θήβα, για επαιτεία. Κατασχέθηκε μικρό χρηματικό ποσό.

Σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ