Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την 12η  Δεκεμβρίου  2014, ημέρα  Παρασκευή  και ώρα  12,00 π.μ.   στο Δημοτικό Κατάστημα.


                   Τα  θέματα    της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1.    ΄Εγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  & ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ έτους 2015 για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων , του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Λεβαδέων (Α.Π.Ο.Δ.Η.Λ.) και των Νομικών Προσώπων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου για δώδεκα μήνες.
2.    ΄Εγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών και Κατάρτιση όρων Διακήρυξης για την ασφάλιση των μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων του Δήμου Λεβαδέων προϋπολογισμού δαπάνης 25.000,00 ευρώ.
3.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης της πολυετούς δαπάνης για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από θεομηνία στο Δήμο Λεβαδέων».
4.    Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 6.725,44 ευρώ  (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για το έργο : «Κατασκευή οδού Ρούμελης (από την οδό Χαιρωνείας έως την οδό Αγίου Αθανασίου)».
5.    Eκ νέου αποδοχή δωρεάς απορριμματοφόρου από τον Δήμο Αθηναίων.
6.    ΄Εγκριση διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης 125,80 ευρώ , για την δαπάνη εξόδων δημοσίευσης της περίληψης διακήρυξης για την εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης , στη θέση «ΓΟΡΙΤΣΑ – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» της Τ.Κ. Παρορίου του Δήμου Λεβαδέων.
7.    Kατάρτιση όρων δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης (λιβάδι) της Τ.Κ. Παρορίου εμβαδού 1.500,00 στρεμμάτων περίπου.
8.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ύψους ‘’20.000,00’’ ευρώ που αφορά χρηματοδότηση της ΚΕΔΗΛ.
9.    Αναμόρφωση προϋπολογισμού τρέχουσας χρήσης.
10.    ΄Εγκριση ρυθμίσεων σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 4257/2014.
11.    Εγκριση δαπάνης 3.500,00 με Φ.Π.Α. , για προμήθεια ελαστικών των οχημάτων & μηχανημάτων και διάθεση πίστωσης.
12.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης για έξοδα δημοσίευσης Γνωστοποίησης Δημάρχου για πρόσληψη Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λεβαδέων.
13.     Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 185,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για «΄Εξοδα λοιπών δημοσιεύσεων».
14.    ΄Ασκηση προσφυγής του Δήμου  Λεβαδέων κατά της με αριθ. Πρωτ. 1434/163642 αποφάσεως της  Γ.Γραμματέως της αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος.
15.    Περί υπόθεσης μίσθωσης Π. Κριεμάδη.
16.    Καθορισμός τελών Καθαριότητας και Φωτισμού για το οικονομικό έτος 2015.
17.    Καθορισμός τελών και δικαιωμάτων για το οικονομικό έτος 2015




                                                 
                                                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ


 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ