Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Τρεις μέρες διορία για τα τέλη




Τρεις εργάσιμες μέρες έχουν απομείνει για τους οδηγούς, προκειμένου να καταβάλουν το ποσό για τα τέλη κυκλοφορίας του νέου έτους.


Ειδικότερα, τη Δευτέρα 29/12, την Τρίτη 30/12 και την Τετάρτη 31/12 οι πολίτες θα μπορούν να αποπληρώνουν τα τέλη...29/12, την Τρίτη 30/12 και την Τετάρτη 31/12 οι πολίτες θα μπορούν να αποπληρώνουν τα τέλη σε τράπεζες,ταχυδρομεία ή και διαδικτυακά. Παράλληλα θα τους παρέχονται κάποιες διευκολύνσεις, υπό προϋποθέσεις.

Η εξόφληση μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε τράπεζα η ταχυδρομείο με την προσκόμιση του ειδοποιητηρίου που μπορούν να εκτυπώσουν οι φορολογούμενοι από τη σχετική εφαρμογή του taxisnet αναγράφοντας τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους. Επίσης είναι εφικτή η πληρωμή των τελών στις τράπεζες χωρίς το ειδοποιητήριο αλλά μόνο με τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας.

Η πληρωμή των τελών μπορεί να γίνει και μέσω των εναλλακτικών δικτύων πληρωμής των τραπεζών (π.χ. web banking) με τη χρήση της ταυτότητας οφειλής που αναγράφεται στο σχετικό ειδοποιητήριο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ