Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ στην Λιβαδειά-φωτο




Με γλέντι γιόρτασαν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ την δίμηνη οικονομική εξόρμηση για την ενίσχυση του κόμματος, σήμερα το μεσημέρι. Κι ήταν ένα πραγματικό λαϊκό γλέντι, με πλούσια φαγητό, κρασί, μουσική και τραγούδι, οργανωμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια χάρις το μεράκι και την προσφορά φίλων και συντρόφων.

Με κέφι και συντροφικότητα, οι κομμουνιστές και οι φίλοι τους, έδειξαν πως οι αγώνες και η λαχτάρα για ζωή είναι οι δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Πως χωρίς αγάπη και λαχτάρα για ζωή δεν μπορείς να παλεύεις γι’ αυτή. Και χωρίς πάλη για καλυτέρευση της ζωής δεν υπάρχει ελπίδα να την χαρείς.

Μεγάλη συνεισφορά στην οργάνωση του γλεντιού είχαν και οι επαγγελματίες της Λιβαδειάς με τις δεκάδες γενναιόδωρες προσφορές των δώρων της λαχειοφόρου κλήρωσης.

Στην κατάμεστη αίθουσα υποδέχτηκε τους φίλους και συντρόφους στους αγώνες, ο γραμματέας της οργάνωσης Λιβαδειάς του ΚΚΕ, Γιώργος Πελέκης, ευχαριστώντας τους για την συμμετοχή τους στην οικονομική εξόρμηση του κόμματος και καλώντας τους να δυναμώσουν και να μεταδώσουν την φωνή του σ’ όλο το λαό της περιοχής, ιδιαίτερα στις μέρες που έρχονται γεμάτες με εξελίξεις καθοριστικές για το μέλλον του αλλά παρμένες μακριά απ’ αυτόν και τις ανάγκες του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ