Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο Κοβάνη προς τα Σωληνουργεία Κορίνθου

ΤΑ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΙΣΒΗΣ ( ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ )
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια της κρίσης η Ελλάδα ζώντας το μεγαλύτερο δράμα, αντιμετωπίζει ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ανεργίας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.
Τα ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ που στο ξεκίνημά τους πριν 15 χρόνια περίπου που εγκαταστάθηκαν στην Β.Ι.Π.Ε. του ΔΗΜΟΥ ΘΙΣΒΗΣ, απορρόφησαν σχεδόν όλο το εργατικό δυναμικό που τότε υπήρχε στην ευρύτερη περιοχή , τόσο στην κατασκευή και στην συνέχεια στην λειτουργία του,  γνωρίζοντας βέβαια αυτό πολύ καλά από την 12ετή συνεχή ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Αλλά και σήμερα στην νέα γενιά των ανέργων που υπάρχουν στα χωριά μας αλλά και στους νέους που κατάγονται και επιλέγουν να επιστρέψουν από τις μεγαλουπόλεις πίσω στα χωριά τους , τα ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ έχουν  προσλάβει και συνεχώς προσλαμβάνουν νέα παιδιά.
Μέσα από αυτή την επιστολή και με την προηγούμενη ιδιότητά μου θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μου στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ  της  ΔΙΑ. ΒΙ. ΠΕ. ΘΙ. Β. για την υπεύθυνη στάση στην επίλυση των προβλημάτων της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΚΟΒΑΝΗΣ
Πρώην Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Χωστίων
Δημοτικός Σύμβουλος  - Αντιδήμαρχος
ΔΗΜΟΥ ΘΙΣΒΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ