Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Που θα χιονίσει τις επόμενες ημέρες – ΒΙΝΤΕΟ




Η ανοιξιάτικη παρένθεση των τελευταίων ημερών κλείνει απόψε το βράδυ και ο χειμώνας επιστρέφει αγριεμένος. Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έρχεται φέρνει βροχές και χιόνια που μέχρι την Πρωτοχρονιά θα ντύσουν στα λευκά, όχι μόνο τις ορεινές περιοχές, αλλά και τα πεδινά. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο χιονιάς να φτάσει ακόμη και στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:
Διαβάστε Περισσότερα »

16.650 οι ιδιοκτήτες κρυφών -από την εφορία- πισινών που ...τους πρόδωσε το Google Earth!



Την όγδοη θέση των εγκλημάτων που διαλευκάνθηκαν μέσω της χρήσης της τεχνολογίας, Google Earth, είναι οι αποκάλυψη των Ελλήνων φοροφυγάδων που... “ξέχασαν” να δηλώσουν τις πισίνες τους!


Σύμφωνα με... το Business Insider, όλα ξεκίνησαν στα μέσα του 2010, όταν σε σύσκεψη του Υπουργείου Οικονομικών, αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες από το Google Earth, ώστε να διαπιστωθεί ποιες πισίνες δεν είχαν δηλωθεί από τους ιδιοκτήτες τους.

Από την έρευνα αποκαλύφθηκε πως 16.650 ιδιοκτήτες έκρυβαν το μέγεθος των κατοικιών τους και δεν δήλωναν τις πισίνες τους.

Όπως σημειώνεται, η νέου τύπου έρευνα, έχει οδηγήσει τους φοροφυγάδες σε τεχνικές καμουφλάζ από... αέρος, ώστε να κάνουν αόρατες στους δορυφόρους τις πισίνες τους, σκεπάζοντας της με δίκτυα παραλλαγής και σκέπαστρα



Διαβάστε Περισσότερα »

«Μύλος των Ξωτικών» Αδιαμφισβήτητα ο ΠΡΩΤΟΣ προορισμός τα φετινά Χριστούγεννα



Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala Α.Ε. και η Οργανωτική Επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών» θέλουν να ευχαριστήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες από εκατοντάδες σημεία της χώρας μας και όχι μόνο, που επιλέγουν τη φιλόξενη πόλη των Τρικάλων, το Νομό Τρικάλων για να ζήσουν μαγικές, ανθρώπινες και χαρούμενες ώρες μαζί μας στο «Μύλο των Ξωτικών».
Οι αριθμοί της επισκεψιμότητας εκτινάχθηκαν.
 30.000 επισκέπτες πέρυσι παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννα, 85.000 επισκέπτες πέρασαν την πύλη  του πάρκου μας τις αντίστοιχες άγιες ημέρες φέτος.
Τα ξωτικά, ο Αϊ-Βασίλης, η Νεράιδα Βιολάντα, οι Μάγοι και το προσωπικό του «Μύλου των Ξωτικών» συνεχίζουν να έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο και τεράστια διάθεση να σας υποδεχθούν.
Να πάμε ΟΛΟΙ μαζί τον «Μύλο των Ξωτικών» ψηλά, πολύ ψηλά, πάρα πολύ ψηλά……
Διαβάστε Περισσότερα »

Απάντηση Χρυσοχοιδη σε Μπασιάκο για Σχολική Στέγη Βοιωτίας



Σε απάντηση της παραπάνω σχετικής Ερώτησης, παρακαλούμε να πληροφορήσετε τον κύριο Βουλευτή, σε ό,τι αφορά το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,        σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», τα εξής :
Το έργο της εταιρείας, το οποίο της έχει ανατεθεί στη συγκεκριμένη περιοχή, έχει         ως ακολούθως : 

•    Νηπιαγωγεία Φάρου Δήμου Αυλίδος, Μίστρου Δήμου Δίρφυων και Αγίου Θωμά ευρίσκονται σε φάση κατασκευής και αναμένεται η ολοκλήρωσή τους, σύμφωνα με τη συμβατική ημερομηνία περαίωσης αυτών στις 14.02.2015.
•    Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου -Σχηματαρίου (10 κύριες & 5 ειδικές αίθουσες),          η μελέτη έχει ολοκληρωθεί από την εταιρεία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.»      και έχει διαβιβαστεί αρμοδίως στο Δήμο Τανάγρας για την έκδοση οικοδομικής άδειας.
•    Το έργο της αναβάθμισης & προσθήκης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου, έχει ήδη ολοκληρωθεί και συγκεκριμένα η διοικητική παραλαβή προς χρήση έλαβε χώρα στις 11.09.2009.
•    Επίσης, η προσθήκη της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου, έχει ήδη ολοκληρωθεί και συγκεκριμένα η διοικητική παραλαβή προς χρήση έλαβε χώρα στις 06.12.2013. 


Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τις επιταγές του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (άρθρο 75  παρ. Ι περ. στ. του  Ν.3463/2006), η συντήρηση και οι επισκευές (ακόμα και μεγάλης κλίμακας στον φέροντα οργανισμό) των Σχολικών Κτιρίων και μάλιστα ανεξάρτητα από την αιτία που προκαλούνται, εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των κατά τόπους Δήμων.


                      
Εσωτ. Διανομή                                                                         
Γρ. Κοιν. Ελέγχου

                         Ο  ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 ΜΙΧΑΛΗΣ  ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ   
     Ακριβές αντίγραφο
                                                              

     Π. Καμπύλη
Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχαριστήριο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας και του Θεατρικού Εργαστηρίου για τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι 4 παραστάσεις για παιδιά που πραγματοποίησε το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας. «Το Χριστουγεννιάτικο γράμμα που έχασε τον δρόμο του » ένα παραμύθι της Λεμονιάς Κουτσοβασίλη, σε στίχους και μουσική του Σταμάτη Μπρίκα, βρήκε τελικά τον προορισμό του και απέσπασε το χειροκρότημα και τα κολακευτικά σχόλια τόσο από τους μικρούς όσο και από τους μεγαλύτερους φίλους που το παρακολούθησαν στην Θήβα την Αλίαρτο και την Λιβαδειά.                                                                    Το μεράκι και η αγάπη που δίνουν τα μέλη του θεατρικού εργαστηρίου για το θέατρο στην πόλη μας τους καθιερώνει ως ομάδα αλλά και ως πρεσβευτές της Θήβας μέσα από αυτό το μοναδικό δείγμα πολιτισμού . Ένα παραμύθι για τη δυσκολία της προσπάθειας, για τη δύναμη και το θάρρος, για την αγάπη και την αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την διαφορετικότητα. Τα μηνύματα πολλά , για το θάρρος να ξεπεραστούν τα εμπόδια να νικήσουμε τους φόβους μας να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο !!

Ευχαριστούμε τους Δήμους Αλιάρτου και Λειβαδιάς για την δωρεάν παραχώρηση του Συνεδριακού Κέντρου , και του θεάτρου Μελίνα Μερκούρη αντίστοιχα , και το Διεπιστημονικό Κέντρο Θεραπειών για το παιδί και την οικογένεια Εξέλιξις για την πρόσκληση, και τη φιλοξενία.      Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Επαμεινώνδας για την δωρεάν παραχώρηση του Σ.Φ.Ε. και τις διευκολύνσεις τόσο στις 2 παραστάσεις όσο και στις πρόβες της παράστασης   .
Ευχαριστούμε τους συντελεστές της παράστασης :
Τη ζωγράφο Λένα Αγαπάκη-Αναδιώτη για την επιμέλεια του σκηνικού, τον Άγγελο Καλύβα για την κάλυψη Φώτα-ήχος, την Όλγα Ξανθάκη για την επεξεργασία-δημιουργικό της αφίσας .
Τα μέλη του θεατρικού μας εργαστηρίου Όλγα Τσιμπίδα , Ελένη Τζούμαρη, Γωγώ Καπάνταη και Ηλία Τσόλη για την πολύτιμη βοήθειά τους.


 Έπαιξαν : Κώστας Βουδούρης, Δήμητρα Κουρή, Λεμονιά Κουτσοβασίλη, Σαπφώ Μακρή, Σταμάτης Μπρίκας, Πέννυ Πελώνη και ….. ο Άγιος Βασίλης!

Ευχόμαστε και το δικό σας γράμμα με την ευχή που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί για σας και την οικογένεια σας να βρει πραγματικά τον δρόμο του .

Καλές γιορτές, με υγεία χαμόγελα και δημιουργικότητα  το νέο Έτος !!!



Διαβάστε Περισσότερα »

Πρωτοφανής αγριότητα: Μαχαίρωσαν έγκυο στην κοιλιά!



Οι δύο δράστες της απέσπασαν 160 ευρώ που είχε στην τσάντα της - Την χτύπησαν στο κεφάλι και στα χέρια λίγο έξω από το σπίτι της στα Πατήσια

Αιμόφυρτη μεταφέρθηκε μια έγκυος γυναίκα σε νοσοκομείο, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους στα Πατήσια οι οποίοι της επιτέθηκαν με μαχαίρι λίγα μέτρα έξω από το σπίτι της. Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής.



Η ίδια η 26χρονη Πολυξένη Χαρίτου περιγράφει στο protothema.gr την περιπέτειά της. «Με χτύπησαν από πισω» μας λέει δείχνοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού της. Ο σύζυγος της γυναίκας μετέφερε την 26χρονη, ήδη μητέρα πέντε παιδιών και έγκυο στο έκτο της παιδί, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Η Πολυξένη Χαρίτου διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μετά τις πρώρες βοήθειες στο «Αλεξάνδρα» μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και στη συνέχεια στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου».
Σύμφωνα με όσα λέει το θύμα της επίθεσης η υγεία της δεν διατρέχει κίνδυνο, όπως επίσης καλή είναι και η κατάσταση του εμβρύου.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι ληστές που είχαν στήσει καρτέρι στην οδό Φολεγάνδρου 48, κρατώντας μαχαίρια της επιτέθηκαν την ώρα που άνοιγε την πόρτα του σπιτιού της. Οπως περιγράφει η Πολυξένη Χαρίτου στο protothema.gr οι ληστές της απέσπασαν 160 ευρώ που είχε στην τσάντα από τα κάλαντα των παιδιών και μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε.



Ο ένας από τους ληστές δεν περιορίστηκε να χτυπήσει την έγκυο στα χέρια αλλά κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε στην κοιλιά της 26χρονης, μαχαιρώνοντας την τρεις φορές.

Οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν 160 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι της και μια αλυσίδα από το λαιμό της και έφυγαν τρέχοντας. Μία φίλη της Πολυξένης Χαρίτου η οποία βρισκόταν μαζί της πανικόβλητη άρχισε να καλεί σε βοήθεια.


Το θύμα της επίθεσης είναι ήδη μητέρα πέντε παιδιών και κυοφορεί το έκτο της παιδί διανύοντας τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τρεις μέρες διορία για τα τέλη




Τρεις εργάσιμες μέρες έχουν απομείνει για τους οδηγούς, προκειμένου να καταβάλουν το ποσό για τα τέλη κυκλοφορίας του νέου έτους.


Ειδικότερα, τη Δευτέρα 29/12, την Τρίτη 30/12 και την Τετάρτη 31/12 οι πολίτες θα μπορούν να αποπληρώνουν τα τέλη...29/12, την Τρίτη 30/12 και την Τετάρτη 31/12 οι πολίτες θα μπορούν να αποπληρώνουν τα τέλη σε τράπεζες,ταχυδρομεία ή και διαδικτυακά. Παράλληλα θα τους παρέχονται κάποιες διευκολύνσεις, υπό προϋποθέσεις.

Η εξόφληση μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε τράπεζα η ταχυδρομείο με την προσκόμιση του ειδοποιητηρίου που μπορούν να εκτυπώσουν οι φορολογούμενοι από τη σχετική εφαρμογή του taxisnet αναγράφοντας τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους. Επίσης είναι εφικτή η πληρωμή των τελών στις τράπεζες χωρίς το ειδοποιητήριο αλλά μόνο με τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας.

Η πληρωμή των τελών μπορεί να γίνει και μέσω των εναλλακτικών δικτύων πληρωμής των τραπεζών (π.χ. web banking) με τη χρήση της ταυτότητας οφειλής που αναγράφεται στο σχετικό ειδοποιητήριο



Διαβάστε Περισσότερα »

Αρβανίτικα κάλαντα-βίντεο


Τα Κάλαντα αποτελούν δημοτικά ευχετικά τραγούδια που ψάλλονται εθιμικά κάθε χρόνο κυρίως την παραμονή μεγάλων θρησκευτικών εορτών ( Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Θεοφανίων, ακόμη και των Βαΐων (ή Λαζάρου), με εξαίρεση της Μεγάλης Παρασκευής που είναι κατανυκτικά.Τα αρβανίτικα κάλαντα που είναι καταγεγραμμένα στο Νομό Βοιωτίας είναι:
Κάλαντα Πρωτοχρονιάς περιοχής Στειρίου Βοιωτίας
Σίν Βασίλη βγιέν
μπόρα η πιλκιέν.
Βγιέν μ΄ντα νε μές ε νάτες
δεμάτ τε κα γιάπιν .
Σίν Βασίλη βγιέν
Γενάρη ντίχετ.
Ζόνιεν περιμένιμ
τσί βγιέν σίπερ πάρ
δίπλιετ γκαρκούαρ νε γκομάρ.
Απόδοση στα Ελληνικά.
Ο Άγιος Βασίλης έρχεται
το χιόνι του αρέσει.
Έρχεται μέσα στη μέση της νύχτας
δώρα να μας δώσει.
Ο Άγιος Βασίλης έρχεται
ο Γενάρης προβάλει.
Την κυρά περιμένουμε
που έρχεται από τον επάνω δρόμο
δίπλιες( γλυκά) φορτωμένες στο γαϊδούρι.
Δίπλιες = Πρωτοχρονιάτικο παραδοσιακό γλυκό

Κάλαντα του Λαζάρου περιοχής Θίσβης (Κακόσι) Βοιωτίας:
τσιράν τσιράν γκιτόνεζα
ντιλj μόι νούσεζα ερέ
ιπι ντjάλjετe νj βε
πeρ τε βαπς νe κουκj μπογιά
τε χάι Πασχ τeμπeδά
Απόδοση στα Ελληνικά.
(τσιράνι τσιράνι γειτόνισσα
βγες καλέ νύφη μου καινούργια
και δώσε στο παιδί ένα αβγό
για να το βάψει σε κόκκινη μπογιά
να το φάει το Μεγάλο Πάσχα)
τσιράνι=κίτρινα λουλουδάκια με τα οποία τα παιδιά στόλιζαν τα καλαθάκια τους για να τραγουδήσουν τα κάλαντα)
Κάλαντα Μεγάλης Παρασκευής περιοχής Θίσβης(Κακόσι) Βοιωτίας:
Ζότι ις σhουμ ιρί
ε δε κέι μeμeνe Σeρμeρί
ρι νάνι νe κρικj ε κλjα
μονομπίρeνe τσhe βρα
ε σταυρόσνe ε πεδέψeνe
ατά άπιστο οβρέτ.
ούθου ε ραντίσeνe
ε δε φαρμάκj ε ποτίσeνe
με πες περόνα ε καρφόσeνe
ντι νe ντούαρ,ντι νe κeμπe
μe τe μάδενe νe ζeμπρe
ρι νe κeμπe ε κλjα Σιρμeρία
με τe ντία κουσιρίρα.
τσh ρι μόι μeμe εδέ κλjα
σκε γκα μούα διαφορά.
Απόδοση στα Ελληνικά.
Ο Κύριος ήταν πολύ νέος
και είχε μάνα την Παναγία.
Κάθεται τώρα στο σταυρό και κλαίει
το μοναχογιό της που σκοτώθηκε.
Τον σταυρώσανε τον παιδέψανε
αυτοί οι άπιστοι Εβραίοι.
Ξίδι τον ποτίσανε
με πέντε καρφιά τον καρφώσανε
δυο στα χέρια,δυο στα πόδια
το πιο μεγάλο στην καρδιά.
Κάθεται στα πόδια και κλαίει η Παναγία
με τις δύο ξαδέλφες.
Τι κάθεσαι καλέ μάνα και κλαις;
δεν έχεις από μένα διαφορά.
Διαβάστε Περισσότερα »

Χαλάει το σκηνικό του καιρού -Ερχονται κρύο, βροχές και χιόνια-βίντεο

Τέλος στην καλοκαιρία των τελευταίων ημερών μπαίνει σύμφωνα με την ΕΜΥ, αφού το σκηνικό του καιρού αλλάζει από σήμερα, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, με αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Η αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για τη 2η Ημέρα των Χριστουγέννων έχει ως εξής:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα λίγα χιόνια στα ορεινά. τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές

Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: βορειοδυτικού 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.




Διαβάστε Περισσότερα »

Πέθανε ο Σεραφείμ Φυντανίδης

Αιφνιδιαστικά σε ηλικία 77 ετών έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων ο δημοσιογράφος, πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» και ιστορικός διευθυντής της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» Σεραφείμ Φυντανίδης.

Ο δημοσιογράφος εισήχθη πριν από λίγες ημέρες στην Ευρωκλινική Αθηνών και λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε στην καρδιοχειρουργική κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείο Αθήνας λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων. Εκεί, υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση μεγάλης διάρκειας, επανέκαμψε, ωστόσο το βράδυ των Χριστουγέννων παρουσίασε επιπλοκή και υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Με τη σύζυγό του, Βιργινία

Σύντομο βιογραφικό

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης γεννήθηκε στο Περιστέρι τον Μάρτιο του 1937. Το 1960 έλαβε πτυχίο της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ).

Αρχικά εργάστηκε στην εφημερίδα Έθνος ως συντάκτης την περίοδο 1957 - 1968. Στην περίοδο της Χούντας από το 1968 μέχρι το 1974 εργάστηκε στη Απογευματινή στην αρχή ως υπεύθυνος ύλης και αργότερα ως αρχισυντάκτης. Από το 1974 μέχρι τον Ιούνιο του 1976 υπήρξε διευθυντής σύνταξης στην Ακρόπολη. Από τον Ιούνιο του 1976 μέχρι τις 27 Απριλίου 2007, ήταν διευθυντής της απογευματινής Ελευθεροτυπίας.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως συνεργάτης της κρατικής τηλεόρασης και παρουσιαστής εκπομπής, ενώ εδώ και έναν χρόνο ήταν πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού «Ε».





Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ