Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη 47χρονος στη Θήβα για λαθρεμπόριο καπνού και τσιγάρων

Συνελήφθη 47χρονος υπήκοος Πακιστάν στη Θήβα, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και λαθρεμπορίας

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2.640- γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη, χθες (28-01-2015) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 47χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 47χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία σακούλα, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (2.640) γραμμαρίων, καθώς και εννέα πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού και τα πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ