Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Στην Αράχωβα ο πρέσβης της Νότιας Κορέας


Εποχές προ κρίσης θυμίζει αυτές τις ημέρες η Αράχωβα, η οποία σε συνδυασμό με το πυκνό χιόνι ζει τις καλύτερες γιορτές από πλευράς κίνησης και πληρότητας την τελευταία εξαετία. Καφέ και εστιατόρια ασφυκτικά γεμάτα, χιλιάδες…



κόσμου στα στενά πεζοδρόμια, σκι στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου και γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα μπαρ συνθέτουν το σκηνικό των ημερών στη «Μύκονο του χειμώνα».

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Αράχωβα έμοιαζε με… ανεξάρτητο κρατίδιο, που δεν καταλαβαίνει από οικονομική και πολιτική κρίση και κανείς θα μπορούσε να την συγκρίνει με το αντιστοίχως «ανεξάρτητο κρατίδιο» της Μυκόνου το καλοκαίρι.

Μάλιστα, μεταξύ εκείνων που επέλεξαν την Αράχωβα αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν και ο πρέσβης της Νότιας Κορέας στη χώρα μας, Gil Sou Shin, με την οικογένειά του.

Ο Κορεάτης αξιωματούχος απόλαυσε το χιόνι κάνοντας και ο ίδιος σκι ενώ δε δίστασε να φωτογραφηθεί και με τον υπεύθυνο του χιονοδρομικού κέντρου κ. Κώστα Οικονόμου, στην είσοδο του χιονοδρομικού.

Ο κ. Gil Sou Shin έφθασε με την προσωπική του ασφάλεια το περασμένο Σάββατο στην κοσμοπολίτισσα Αράχωβα. Έκανε με την κόρη του και τη σύζυγό του σκι ενώ στη συνέχεια δείπνησε σε μια από τις ταβέρνες στο Λιβάδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρέσβης έμεινε στην Αράχωβα μέχρι και την περασμένη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ