Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστίες Δήμου Λεβαδέων προς συλλόγους, φορείς και πολίτες για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Λεβαδέων ευχαριστεί θερμά τους συλλόγους, τους φορείς, τα σχολεία, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες της πόλης μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου για αλληλεγγύη προς τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας και προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη καθημερινής χρήσης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά προσέφερε βοήθεια με τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης και είδη  καθημερινής υγιεινής σε 70 άπορες οικογένειες.
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους:
Τα σχολεία Α’βαθμιας και Β’βαθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, την Ελληνική Αστυνομία, τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς, το Σύνδεσμο Φιλάθλων Λεβαδειακού, τη σχολή χορού Burn the Floor των αδελφών Μεταξά, τους παραγωγούς και εμπόρους Λαϊκών Αγορών, τα κρεοπωλεία: Αραμπάνος, Γουργιώτης, Παπακωνσταντίνου, Πίνδος και Κώτσου, το παντοπωλείο του κ. Ιωάννη Κωτσαδάμ, το παντοπωλείο του κ. Κωνσταντίνου Λαζάρου, τον κ. Μάριο Ψαρόμυαλο, τον κ. Ευάγγελο Μπαρλά, την κα Μίνα Μπάζα, τον κ. Μπάτσαρη, τον κ. Πέτρο Πούλο, τις εταιρείες Barilla, Νομικός Α.Ε., ΑΒ (Βασιλόπουλος), ΑΒ (Βασιλόπουλος – Πέτρος Παλαιολόγος).
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους συμπολίτες μας που προσέφεραν διάφορα είδη, αλλά επιθυμούν να μην γνωστοποιηθούν τα ονόματά τους.
Ευχόμαστε το παράδειγμα όλων των ανωτέρω να αποτελέσει έναυσμα για όλους μας και να στεκόμαστε αλληλέγγυοι απέναντι στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρέθηκαν σε δεινή οικονομική κατάσταση και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ