Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΒΟΙΩΤΙΑ-Συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών και λαθρεμπόριο

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή

Συνελήφθησαν, χθες (29-01-2015) το μεσημέρι σε περιοχές της Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας στον 35χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, το οποίο περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας στον 28χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε (5) δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.



Συνελήφθη 50χρονος υπήκοος Ρουμανίας στη Θήβα, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Κατασχέθηκαν (55) λαθραία πακέτα τσιγάρων


Συνελήφθη, χθες (29-01-2015) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 50χρονος υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 50χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πενήντα πέντε (55) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα ανωτέρω πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ