Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη Πακιστανός στο Κάστρο για πλαστογραφία


Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Πακιστάν στο Κάστρο Βοιωτίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Ο αλλοδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου, διέμενε παράνομα στην χώρα μας, ενώ επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού

Συνελήφθη, προχθές (10-01-2015) το πρωί στο Κάστρο Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ένας 26χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, ο 26χρονος κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος στερούνταν παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην χώρα μας, ενώ κατά την διάρκεια του ελέγχου επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού, το οποίο και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ