Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Μήνυση Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων για συκοφαντική δυσφήμιση

Την Τρίτη 10-2-2015 υπεβλήθη μήνυση ,από τον Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων κατά του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κου Φίλιππου Σαγάνα.

Ο κος Σαγάνας προσφάτως σε δημόσιες συγκεντρώσεις αναφέρθηκε με συκοφαντικό τρόπο σε θέματα που αφορούν την λειτουργία του Δήμου και των υπηρεσιών του.
Η διοίκηση του Δήμου γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό στο Δημότη και ο κύριος Σαγάνας σύντομα θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης να αναλάβει τις ευθύνες των λεγομένων του.

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π.Ντασιώτης

9 σχόλια:

  1. Άντε να σε δούμε τώρα φιλιπακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ante na tous doume olous. KALA EKANE O KURIOS SAGANAS KAI TA SKALISE EINAI DIKAIWMA TOU. MAKARI NA VREI THN AKRH K EAN EINAI ALHTHEIA NA TIMWRITHOUN OI YPEUTHINOI. O LAOS EPAPSE PIA NA EINAI KOROIDO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante na tous doume olous. KALA EKANE O KURIOS SAGANAS KAI TA SKALISE EINAI DIKAIWMA TOU. MAKARI NA VREI THN AKRH K EAN EINAI ALHTHEIA NA TIMWRITHOUN OI YPEUTHINOI. O LAOS EPAPSE PIA NA EINAI KOROIDO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποτε περιπου ομως θα ξερουμε εμεις τι εχει γινει?
    αυτα κρατανε πολυ καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η συγκεκριμενη δημοτικη αρχη έχει αποδείξει Την ηθική της υποσταση (ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ).Άλλοι μάλλον θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν που εχουν και άμεμπτους συμβούλους,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΕΡΝΑΝ Κ ΡΗΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ <>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ?
    ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙς ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ