Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Περαίωση και «κούρεμα» σε κόκκινα στεγαστικά δάνεια



Nέου τύπου «περαίωση» με εξωδικαστικό συμβιβασμό για τους «εγκλωβισμένους» στα δικαστήρια και «κούρεμα» σε κόκκινα δάνεια, μελετά η κυβέρνηση.
Πρόσκληση για νέα περαίωση θα στείλει η κυβέρνηση, μέσω της γ.γ Δημοσίων Εσόδων Κ. Σαββαΐδου, σε περισσότερους από 400.000 φορολογουμένους, εγκλωβισμένους στις πινάκια των δικαστηρίων, σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων.

Στόχος είναι η άμεση είσπραξη όσο το δυνατόν περισσοτέρων χρημάτων από τα 15 δισ. ευρώ των βεβαιωμένων οφειλών που «λιμνάζουν» στις δικαστικές αίθουσες.

Στόχος είναι η άμεση είσπραξη όσο το δυνατόν περισσοτέρων χρημάτων από τα 15 δισ. ευρώ των βεβαιωμένων οφειλών που «λιμνάζουν» στις δικαστικές αίθουσες περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσής τους, την ώρα που μόνο τον Ιανουάριο τα έσοδα υστέρησαν έναντι των στόχων κατά 700 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα μελετά το κούρεμα των κόκκινων δανείων ανάλογα με τη μείωση των εισοδημάτων τους σε όσους δανειολήπτες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας.

Η «νέα σεισάχθεια», όπως την έχει ονομάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ένας από τους πυλώνες του προγράμματος της κυβέρνησης για την ανακούφιση μιας μεγάλης κατηγορίας θυμάτων της οικονομικής κρίσης στη χώρα. Το όλο «project» θα βασίζεται στη δημιουργία ενός δημόσιου φορέα ο οποίος θα διαχειρίζεται τα δάνεια αφομοιώνοντας πολλά από τα πρότυπα του αμερικανικού προγράμματος του προέδρου Ομπάμα «Κάντε το σπίτι σας προσιτό».

Στις κυβερνητικές προθέσεις οι δύο παραπάνω κινήσεις, μαζί με την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, την κατάρτιση του περιουσιολογίου και τους ελέγχους των λεγόμενων «τριγωνικών σχέσεων» εταιρειών που καταφεύγουν σε φορολογικούς παραδείσους, ενώ δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και η καταπολέμηση του λαθρεμπορίου των καυσίμων, είναι τα όπλα στην κυβερνητική φαρέτρα στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

1 σχόλιο:

  1. γεια σας

    Χρειάζεται ένα επείγον δάνειο;
    • Δανειστείτε τίποτα από € 2.000 έως € 500.000,00

    Είστε οικονομικά κάτω, Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς; Παρέχουμε κάθε είδους οικονομική βοήθεια, με ελάχιστο επιτόκιο 3%

    προσφέρουμε επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

    Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849

    Χαιρετισμοί,
    Κ. Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    3% Προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ