Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Με επιτυχία η κοπή πίτας στη Λιβαδειά της Ομοσπονδίας Γυναικών Βοιωτίας-βίντεο,φωτο

 Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα που ευλόγησε ο π. Δοσίθεος έκοψε η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Βοιωτίας στο Rodon Palace παρουσία των μελών της, φίλων και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και των φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άντζελα Πανταζή – Βασιλιά και τα μέλη του ΔΣ καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους και στο πλαίσιο της εκδήλωσης τίμησαν δύο πρόσωπα που όπως τόνισε η πρόεδρος «ανελλιπώς εδώ και πολλά χρόνια κάθε ένας από το δικό του μετερίζι βοηθούν με προθυμία».

Πιό συγκεκριμένα πρόκειται για τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακομήτρο «δύο ανθρώπους που παρά τη  μακρά τους διαδρομή στον δημόσιο βίο, τα αξιώματά τους και τις πολλές υποχρεώσεις τους έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τον αυθεντικό και ανθρώπινο χαρακτήρα τους».

Η πρόεδρος στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην δύσκολη συγκυρία που διανύουμε τονίζοντας την ανάγκη για αισιοδοξία και θετική ενέργεια ώστε για να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που συμβάλουν στις δράσεις των συλλόγων και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας τις κυρίες Ελένη Σφουντούρη, Αννα χαρέμη, Βασιλική Κωτούλα, Δήμητρα Τσουρέλη Κακοσαίου, Ζωή Μειδάνη και Ιφιγένεια Παπαθεοδώρου, για τη σημαντική βοήθειά τους.

«Σήμερα μέσα σ’ αυτή την αίθουσα όπου πραγματώνεται ο πρώτος σκοπός της
Ομοσπονδίας μας,  η δημιουργία φιλικών δεσμών ανάμεσα στις γυναίκες του νομού μας, είναι μαζί μας οι γυναίκες των συλλόγων μας. Καλωσορίζουμε το σύλλογο γυναικών Χωστίων που από σήμερα γίνεται μέλος της Ομοσπονδίας μας ,όπως και τους συλλόγους Σκούρτων και Πύλης που από το καλοκαίρι ανήκουν στην οικογένεια της Ομοσπονδίας. Είναι επίσης μαζί μας οι σύλλογοι από τη Θίσβη, την Ξηρονομή, το Νεοχώρι, το Λεοντάρι, τη Δαύλεια το Σχηματάρι τον Άγιο Δημήτριο,την Αράχωβα, το Ζαγαρά, και γυναίκες της Λιβαδειάς», είπε η πρόεδρος και κατέληξε: «Ας ενώσουμε τα χέρια και τις ευχές μας ας υψώσουμε ως τα αστέρια. Ας θυμηθούμε όσους δυστυχούν που οι πόλεμοι τους έχουν αφανίσει τις μάνες τα παιδιά τα ορφανά που οι κακουχίες έχουν γονατίσει. Η τύχη των λαών είναι κοινή και τα παιδιά τους είναι και παιδιά μας. Η αγάπη ας πλημυρίσει τις καρδιές ,ας μας φωτίσει τις ψυχές η θεία χάρη να μας χαρίζει υγεία ο θεός και να ήμαστε εδώ του χρόνου πάλι».

Χαιρετισμό απεύθυναν η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Σανιδάς, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς Ελίζα Γεωργαντά και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ορχομενού Λάμπρος Ρόδης, η Πόπη Καθάριου μίλησε για τα αποκριάτικα δρώμενα στη Λιβαδειά, ενώ αρβανίτικους χορούς παρουσίασε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σχηματαρίου «Γεώργιος Σχηματάρης».
viotianet.gr






ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ