Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο στην Βοιωτία

Το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο στην Βοιωτία www.bookali.gr


Μετά από μια 15ετη δραστηριότητα στο χώρο του βιβλίου, η δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν ήταν μόνο αναμενόμενη αλλά και επιβεβλημένη σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει.

Οδηγοί σ’ αυτή την πορεία είναι η αγάπη μας για το βιβλίο, η εμπειρία μας και οι απαιτήσεις των πελατών μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πλήρη και πολύπλευρη ενημέρωση και να ανταποκριθούμε αξιόπιστα και έγκαιρα στις ανάγκες των πελατών που επισκέπτονται τον δικτυακό τόπο μας. Αυτό που μας εμπνέει είναι το πάθος μας για τα βιβλία, τις ξένες γλώσσες, την εκπαίδευση και την τέχνη.


Επιδίωξη μας η δημιουργία μιας βιβλιοφαγικής κοινότητας, η ανταλλαγή απόψεων, κρίσεων, κριτικών με αναφορά το βιβλίο. Δίνεται η ευκαιρία σε εγγεγραμμένους πελάτες να κερδίζουν πόντους ανταμοιβής για τις αγορές τους και αφού συλλέξουν 200 πόντους θα μπορούν να κερδίσουν ένα βιβλίο δωρεάν αξίας 20,00€. Και ταυτόχρονα τα μέλη του βιβλιοπωλείου μας θα μπορούν να τύχουν προνομιακών εκπτώσεων τόσο σε βιβλία, γραφική ύλη όσο και σε διάφορα καλλιτεχνικά events.

Στο Βιβλιοπωλείο μας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα τίτλων :

1. Λογοτεχνικά βιβλία

2. Παιδικά βιβλία

3. Βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών

4. Σχολικά βοηθήματα

5. Λεξικά

6. Ξενόγλωσσα λογοτεχνικά βιβλία

7. Θεατρικά

8. Εκπαιδευτικά


Το βιβλιοπωλείο bookali εδρεύει στην Αλίαρτο Βοιωτίας, στην όδο Πρασιάς και Τριδένδρου (Νέος Συνοικισμός Ευρυτάνων)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ