Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Εννέα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Στερεά

Συνέχεια των στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά εννέα (9) άτομα, για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας και Φωκίδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας και Λιβαδειάς, καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνολικά εννέα (9) άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
•    Τέσσερα (4) άτομα (τρεις ημεδαποί στη Θήβα και ένας αλλοδαπός στο Σχηματάρι Βοιωτίας) για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία. Επιπλέον, σε βάρος του ενός ημεδαπού, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για διάπραξη κλοπής.
•    Ημεδαπός σε περιοχή της Λαμίας, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από εργοτάξιο εταιρίας.
•    Ημεδαπή στη Λιβαδειά, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, κατ’ εξακολούθηση.
•    Δύο (2) αλλοδαποί στη Λαμία και στην Άμφισσα, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
•    Ημεδαπός στη Λιβαδειά, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ