Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας για την Βοιωτία!


Ποια τα εξεταστικά κέντρα που ορίστηκαν….

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι…

Τα εξεταστικά κέντρα για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2015 ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας….

Στο 1ο ΓΕ.Λ. Λιβαδειάς (Τέρμα Έρκυνας, Λιβαδειά, τηλέφωνο: 22610 29552), θα εξετασθούν οι υποψήφιοι για τις γλώσσες: Αγγλικά στα επίπεδα Α, Β και Γ .

Στο 2ο ΓΕ.Λ. Λιβαδειάς (Τέρμα Ρούμελης, Λιβαδειά, τηλέφωνο: 2261029387, θα εξεταστούν οι υποψήφιοι  για τις γλώσσες: Γαλλικά στα επίπεδα Α, Β και Γ,   Γερμανικά στα επίπεδα Α και Β,  Ιταλικά στα  επίπεδα Α, Β και Γ,  καθώς και  Ισπανικά  στα επίπεδα Α και Β .

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων για την περίοδο Μαΐου 2015 είναι το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και τις τελευταίες μέρες πριν τις εξετάσεις, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να επικοινωνούν με την επιτροπή του εξεταστικού κέντρου για να πληροφορούνται την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.

Η προσέλευσή τους για τις γραπτές εξετάσεις θα πρέπει να γίνεται, το αργότερο, μισή ώρα πριν την έναρξη, καθώς μετά την διανομή των θεμάτων δεν θα γίνεται δεκτός κανένας υποψήφιος.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να παρουσιαστούν στο εξεταστικό κέντρο, έχοντας μαζί τους το Δελτίο Εξεταζόμενου και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ή όποιο άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας, το οποίο και είχαν υποβάλει ως δικαιολογητικό συμμετοχής τους κατά την περίοδο των αιτήσεων.

Προηγούμενα σχετικά Δελτία Τύπου της Διεύθυνσης, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων , το οποίο ισχύει για όλη την Ελλάδα, βρίσκονται στην ιστοσελίδα της http://dide.voi.sch.gr .
 viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ