Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Υπόθεση Γιακουμάκη: Δεν αποκλείεται εγκληματική πράξη;


Η έκθεση του ιατροδικαστή μιλάει για φαινόμενη αυτοχειρία. Ο δικηγόρος της οικογένειας δεν αποκλείει την εγκληματική πράξη.Ο Δημήτρης Μπούκας, δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, δήλωσε ότι «η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για φαινόμενη αυτοχειρία τουτέστιν για κάτι το οποίο δεν είναι απολύτως βέβαιο. Ενόψει του ότι λείπει ένα μεγάλο τμήμα του σώματος του μακαρίτη του Βαγγέλη, δεν μπορούσε να καταλήξει σε απολύτως ασφαλή συμπεράσματα».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του Star για το ότι ο ιατροδικαστής δεν είναι 100% σίγουρος ότι δεν πρόκειται για εγκληματική πράξη, ο Δημήτρης Μπούκας απαντά «Οχι, δεν είναι 100%».

Για τα όσα δηλώνει ο δικηγόρος ο καθηγητής Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, λέει: «Δεν μπορώ να πω αν τελικά πρόκειται για αυτοχειρία ή αν πρόκειται για δολοφονία αυτό πια είναι υπόθεση αποκλειστικά της αστυνομίας».

Παράλληλα, ο  ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας  Φώντας Βρόσγος, μιλάει για ακόμη δύο συμφοιτητές του Βαγγέλη οι οποίοι μπαίνουν στο «κάδρο» των Αρχών.

«Πέρα από το κλείσιμο την ντουλάπας πέρα από τα δεσίματα, ήταν και κάποιοι που τον είχαν χτυπήσει. Εκτός της παρέας των Κρητικών. Είναι ένα δυο άτομα. Ό,τι έκαναν οι Κρητικοί το έκαναν κι αυτοί...».

Οι δύο νεαροί αναμένεται να κληθούν τις επόμενες μέρες για να καταθέσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ