Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

12 άτομα συνελήφθησαν στην Περιφέρεια Στερεάς

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τη σύλληψη φυγόποινων, την δίωξη της παράνομης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (02 & 03-05-2015), από αστυνομικούς των Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας & Ευβοίας, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας και των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Χαλκίδας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

•    Τέσσερις (4) ημεδαποί στη Χαλκίδα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
•    Δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.
•    Τρεις (3) αλλοδαποί (δύο στη Χαλκίδα και ένας στο Καστρί Φθιώτιδας), διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια. Επιπλέον σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων, εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.
•    Ημεδαπός στον Προυσσό Ευρυτανίας, για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (15) εκατοστών.
•    Δύο (2) ημεδαποί (ένας στη Θήβα και ένας στη Μακρακώμη Φθιώτιδας), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ