Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Σκότωσε 4 ανθρώπους για το σχοινί της μπουγάδας -Τραγικά ανόητος ο λόγος του μακελειού στην Ιταλία

Σοκ προκαλεί ο τραγικά ανόητος λόγος, που προκάλεσε το αμόκ ενός Ιταλού νοσοκόμου, με αποτέλεσμα να δολοφονήσει τέσσερις ανθρώπους και να τραυματίσει άλλους έξι στη Νάπολη.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Τζούλιο Μούρολο βγήκε εκτός εαυτού εξαιτίας ενός διαπληκτισμού σχετικά με το σωστό μήκος του σχοινιού για τα ρούχα της μπουγάδας. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι εξαιτίας αυτής της αφορμής ο 48χρονος νοσοκόμος καυγάδισε έντονα με τον αδελφό του, με τον οποίο είχε από καιρό χρηματικές διαφορές.

Στη συνέχεια, ο Μούρολο πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και δολοφόνησε τον αδελφό του, την κουνιάδα του και έναν γείτονα αστυνομικό, ο οποίος προσπάθησε να παρέμβει. Στη συνέχεια, ο 48χρονος κλειδώθηκε στο σπίτι του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον περαστικών, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν ακόμη άνθρωπο, ένα νεαρό ανθοπώλη, ο οποίος περνούσε ανυποψίαστος με το μηχανάκι του.

Από τα πυρά του τραυματίστηκαν έξι ακόμη άνθρωποι, τέσσερις αστυνομικοί και ένας περαστικός που δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση και ένας ακόμη ένστολος ο οποίος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Μετά από 1,5 ώρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί. «Μην με σκοτώσετε, έκανα μια βλακεία» τους είπε μόλις βγήκε από το σπίτι του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ