Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Σκαρφαλώνει στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος

Aρκετή ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, περιμένουμε την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 20 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας ωστόσο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα ενισχυθεί στα 6 με 7 μποφόρ.

Καλό και ζεστό καιρό, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ, με ενίσχυση το απόγευμα κατά τόπους στο Σαρωνικό σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Ζεστό καιρό με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας στα ανατολικά τμήματα του νομού, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ