Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Συννεφιά σε όλη τη χώρα

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου τις απογευματινές ώρες - Στους 28 ο υδράργυρος
Μεσημεριανές μπόρες αναμένονται για την Τρίτη κυρίως στα Ηπειρωτικά Ορεινά, και ενισχυμένοι Βοριάδες, που θα φτάνουν στο Αιγαίο και τα 7 μποφόρ, από βαρομετρικό χαμηλό που έρχεται από την Κύπρο. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί σε καλές για την εποχή τιμές. Συννεφιά κατά τόπους αναμένονται στα Ηπειρωτικά, το μεσημέρι και το απόγευμα, και τοπικές μπόρες, κυρίως στα Βορειοδυτικά.
Συννεφιά σε όλη τη Ελλάδα θα υπάρχει μετά το μεσημέρι. Βοριάδες θα έχουμε στα Δυτικά 3-4 μποφόρ, που θα φτάσουν στο Αιγαίο και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα Δυτικά τους 27, στα Υπόλοιπα Ηπειρωτικά τους 29, και στα νησιά του Αιγαίου τους 25 βαθμούς.

Ήλιος με σύννεφα θα υπάρχει στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα Ανατολικά, πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-28 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένουμε στη Θεσσαλονίκη, ενώ μπορεί να βρέξει κυρίως στα Ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ