Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στη Στερεά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δέκα (10) άτομα, για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη σύλληψη φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας & Χαλκίδας, των Αστυνομικών Τμημάτων Αιδηψού Ευβοίας, Λαμίας & Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, καθώς και των Τμημάτων Τροχαίας Λαμίας & Λιβαδειάς, συνολικά δέκα (10) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

    Ημεδαπός στη Θήβα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί βεγγαλικών – κροτίδων. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, κροτίδες και ρόπαλα συνδεδεμένα με αλυσίδα.
    Ημεδαπός στα Καμένα Βούρλα, κατηγορούμενος για κλοπή, υπεξαίρεση, καθώς και για πρόκληση σωματικών βλαβών και διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.
    Αλλοδαπός στη Θήβα, για απάτη και πλαστογραφία.
    Αλλοδαπή σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας, για παράβαση νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (215) γραμμαρίων.
    Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.
    Τρεις (3) αλλοδαποί στη Λαμία, στο Καρπενήσι και στην Πέτρα Βοιωτίας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
    Αλλοδαπός στη Λαμία, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.
    Ημεδαπός στην Αιδηψό Ευβοίας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ