Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας “Downhill” στη Λιβαδειά

 Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας “ open” , ποδηλάτου  “Downhill” : “Rodeo Trail DH race- Levadia 2015” , ο οποίος συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο  Λεβαδέων, την τοπική , ποδηλατική ομάδα “All Terrain” και τον “Π.Α.Ο. “ Φοίνικας” “.

    Η διαδρομή που έγινε ο αγώνας χαράχθηκε στην περιοχή του δάσους του Προφήτη Ηλία  από τα μέλη της τοπικής ποδηλατικής ομάδας “All Terrain”, και συγκεκριμένα από τους Κοτσικόρο Θανάση, Μιχαήλ Κώστα, Μιχαήλ Παναγιώτη, Μούργο Δήμο, Μπίμη Γιώργο, Πούσια Θανάση και Πούσια Παναγιώτη. Είναι περίπου 1120 μ., μέσης τεχνικής δυσκολίας, με κλίσεις ξύλινες και χωμάτινες κατασκευές, για ποδήλατα κατάβασης με το λιγότερο 160 χιλιοστά διαδρομής αναρτήσεων μπρος -πίσω (full-suspension).

    Για τη πραγματοποίηση του ποδηλατικού αυτού Σαββατοκύριακου συνέβαλαν τα μέγιστα και τους ευχαριστούμε : το Δασαρχείο Λιβαδειάς, η Αστυνομία Λιβαδειάς, η Πυροσβεστική Λιβαδειάς, η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτων Λιβαδειάς κ. Τσέτσος Κώστας, ο κ. Περγαντάς Ιωάννης , Ιατρός Παθολόγος,  η Επιτροπή Αθλητισμού Δήμου Λεβαδέων, οι αντιδήμαρχοι κ. Καπλάνης Κωνσταντίνος, Φορτώσης Αθανάσιος, Κωτσαδάμ Γεώργιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τόλιας Δημήτρης και πλήθος εθελοντών.

Στην εκδήλωση της απονομής των επάθλων που έγινε στο Θολωτό της Κρύας, παραβρέθηκε η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, που υποσχέθηκε στους ποδηλάτες ότι ο Δήμος και η Λιβαδειά θα τους περιμένει το 2016 αλλά και τα επόμενα χρόνια με ακόμη καλύτερη οργάνωση. Επίσης παραβρέθηκε ο κ. Μάγκας Γιώργος που με σόλο κλαρίνο συνόδευσε στην τελετή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ