Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Με επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητηριο Βοιωτίας το σεμινάριο «Σκέψου…. φυσικά και social !





Με επιτυχία, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 3-6-2015, στο Επιμελητηριο Βοιωτίας το σεμινάριο, με τίτλο: «Σκέψου…. φυσικά και social !»

Με την πολύτιμη συνδρομή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας, «i-Dialogue», παρουσιάστηκαν οι εξαιρετικές δυνατότητες των digital media, για την προώθηση των επιχειρηματικών σχεδιασμών, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η ομάδα της «i-Dialogue» αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Μουζάκη, Ηλία Τσαλδάρη και Ιωάννη Καραμαγκάλη, με τρόπο εύληπτο και αναλυτικό, ανέδειξε τις νέες τάσεις στην διαδικτυακή προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, παρουσιάζοντας δημοφιλείς και μη διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και συγκεκριμένα επιχειρηματικά παραδείγματα digital marketing.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, ο Οικονομικός Επόπτης, Λουκάς Παπαχαραλάμπους, αναφέρθηκε στο internet, ως το απαραίτητο εργαλείο για την απαιτουμένη εκδήλωση εξωστρέφειας των βοιωτικών επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ευχαριστεί θερμά, τόσο τους ομιλητές, όσο και τα μέλη μας, που παρευρέθησαν, για την πολύτιμη παρουσία και συμμετοχή τους.



Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Παναγιώτης Αγνιάδης
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ