Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

77χρονη δωροδόκησε αστυνομικό για την κάνει δέκα χρόνια μικρότερη!


Μια ηλικιωμένη κυρία εμφανίστηκε χθες στο ΑΤ Καλύμνου με σκοπό να εκδώσει νέα ταυτότητα. Η διαδικασία ξεκίνησε, όμως οι αστυνομικοί ότι τα πιστοποιητικά που είχε προσκομίσει ήταν πλαστά για να την δείχνουν 10 χρόνια νεότερη, ενώ δωροδόκησε τον αστυνομικό για να κάνει τα στραβά μάτια!

Τελικά, η 77χρονη, όπως αποδείχθηκε, Ελληνογαλλίδα κάτοικος Καλύμνου συνελήφθη για απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικού με σκοπό να εκδώσει δελτίο ταυτότητας. Η γυναίκα μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων για έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και προσκόμισε πλαστό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με ψευδή στοιχεία γέννησης από το οποίο είχαν ...αφαιρεθεί δέκα χρόνια.

Όταν αυτό έγινε αντιληπτό κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων της, προσέφερε σε αστυνομικό του γραφείου έκδοσης ταυτοτήτων το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της.

Η συλληφθείσα οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν την περίπτωση η 77χρονη να σκόπευε να χρησιμοποιήσει την πλαστή ταυτότητα για συνταξιοδοτικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ