Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Δυο συλλήψεις στη Θήβα για ηρωίνη

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Οι συλλήψεις των ανωτέρω πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Θήβας και της Λαμίας, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τρία (3) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας 35, 23 και 19 ετών αντίστοιχα, οι συλλήψεις των οποίων πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της χθεσινής (15-07-2015) ημέρας, σε περιοχές της Θήβας και της Λαμίας.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι ο 23χρονος σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης (άκοπη σε μορφή βράχου), μεικτού βάρους (11,3) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα ο 19χρονος επίσης σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης.
Στη τρίτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ ο 35χρονος σε περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι μετά από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους (19,2) γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ