Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Προβοκάτσια η δήλωση Γώγου λέει ο Ντασιώτης. Δεν παραιτούμαι (video)



Δεν παραιτείται από τη θέση του Δημάρχου απαντά ξεκάθαρα προς τον Δήμαρχο Ελάτειας Αμιφίκλειας και τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ο Δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης χαρακτηρίζοντας προβοκατόρικη της στάση τους.

Όπως κατηγορηματικά υποστήριξε οτι υπογράφοντας το συγκεκριμένο κείμενο εν όψει του δημοψηφίσματος δεν προέτρεψε κανένα πολίτη να ψηφίσει ΝΑΙ αλλά να στηρίξει την ευρωπαική προοπτική της χώρας.


Προβοκάτσια χαρακτηρίζει τη Δήλωση Γώγου ο... από LAMIASTARGR

7 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/07/blog-post_1883.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ζαλιστεί από τις πολιτικές κωλοτούμπες σου ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ τώρα Μητσοταμπακογιαννέικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ζαλιστικες απο την κωλοτουμπα σου.ψηφισες οχι και ησουν ανταρτης και στο εκαναν ναι και εισαι ρεαλιστης.και στις δυο περιπτωσεις εισαι βεβαιος οτι εισαι σωστος. αυτους που ψηφισαν ναι τους αποκαλεσες γερμανοτσολιαδες και τωρα που εσυ εισαι με την ουρα στα σκελια και εξευτιλιστιικα ταπεινωμενος αυτοαποκαλεισαι πατριώτης. τυετοια κωλοτουμπα ουτε η κομανετσι δεν εκανε. γι αυτο ζαλιστηκες μαναρι μου. Περαστικα.

      Διαγραφή
  4. περμισσε το οτι κανεις πολιτικη εναντιον του δημαρχου το εχουμε καταλαβει,αλλα επειδη το μεσο ενημερωσης που διαχειριζεσαι υποχρεουται να ειναι αντικειμενικο,σε ενημερωνω οτι εκει που βρηκες το βιντεο αυτης της αναρτησης και εσπευσεις να δημοσιευσεις υπαρχει και ενα που αφορα τη νεα δεξαμενη αλιαρτου. δεν εχει αιμα,αλλα εσυ οφειλεις να το βαλεις αφου εβαλες και τουτο.

    http://www.lamiastar.gr/index.php/topika-nea/voiotia/63928-thema-imeron-i-nea-deksameni-neroy-stin-aliarto-video

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ