Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στην επιχείρηση «ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΕΛΠΙΣ»



Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 13/08/2015 στις 06:00 η 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στην επιχείρηση «ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΕΛΠΙΣ» (ανακύκλωση πλαστικών). Αποφασιστικά συμμετείχαν οι εργαζόμενοι με την παρουσία αλληλέγγυων συναδέλφων από άλλους κλάδους και σωματεία της περιοχής. Διατρανώσανε τα δίκαια αιτήματά τους για καταβολή των χρωστούμενων δεδουλευμένων μισθών, να οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία που θα καταβάλλεται κάθε μήνα η μισθοδοσία, να ανακληθεί η απόλυση του γραμματέα της εργοστασιακής επιτροπής, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Καταγγέλουμε την προσπάθεια της εταιρείας να υπονομεύσει την Απεργία, με αθέμιτους και παράνομους τρόπους, επιχειρώντας ανταπεργία. Η εταιρεία ενώ ήταν εγκαίρως ενημερωμένη για την πραγματοποίηση της Απεργίας, στο τέλος της χθεσινής 1ης βάρδιας ενημέρωσε πως θα κρατήσει κλειστό το εργοστάσιο λέγοντας στους εργαζόμενους ότι θα πάρουν άδεια.

Οι εργαζόμενοι ενωμένοι σαν μια γροθιά και αποφασισμένοι με το Σωματείο θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ