Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Φωκίδα: «Άδειασε» ένα ξενοδοχείο και πούλησε τον εξοπλισμό!

Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ολόκληρο τον μηχανολογικό εξοπλισμό του εστιατορίου του ξενοδοχείου, τα έπιπλα και πλήθος από πιάτα, ποτήρια και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 65.000 ευρώ
Επί σχεδόν τέσσερις μήνες «σήκωνε» ανενόχλητος όλο τον εξοπλισμό μιας ξενοδοχειακής μονάδας σε περιοχή της Φωκίδας, ένας 57χρονος που δεν άφησε ούτε… φλυτζάνι του καφέ! Μάλιστα, πούλησε μέρος των κλοπιμαίων σε έναν 41χρονο ιδιοκτήτη εστιατορίου στη Ναύπακτο.

Μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου που διερευνούσαν την λεηλασία έφτασαν στα ίχνη του δράστη και έκαναν έρευνα στο σπίτι και τις αποθήκες του 57χρονου στην πόλη, όπου ανακάλυψαν ολόκληρο τον μηχανολογικό εξοπλισμό του εστιατορίου της μονάδας, τα έπιπλα και πλήθος από πιάτα, ποτήρια και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 65.000 ευρώ!

Ο δράστης ομολόγησε ότι έκλεβε συστηματικά τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου από τον περασμένο Μάιο ως και πριν από λίγες ημέρες και αποκάλυψε ότι είχε πουλήσει στον 41χρονο μέρος των κλοπιμαίων αξίας 7.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε βάρος και των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ