Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Άλλες 19 συλλήψεις στην Περιφέρεια Στερεάς

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα και συγκεκριμένα:

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα, δύο σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και ένας στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, ποσότητα μεθαδόνης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας στον Άγιο Δημήτριο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Δύο (2) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας αντίστοιχα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (10) εκατοστών.

Ημεδαπός σε περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή καυσόξυλων από ελαιοπερίβολο, ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Έξι (6) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας αντίστοιχα, δύο στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ημεδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ