Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Στη Φθιώτιδα η "γιάφκα" των ληστών του Διστόμου; - Ποιους και τι ψάχνει η Αντιτρομοκρατική

Ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της τρομοκρατίας - Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε αγροικία στην Αγία Τριάδα Μώλου στη Φθιώτιδα - Ψάχνουν τα όπλα Περτακάκου και συνεργών αν συνδέονται με τη δολοφονία του Αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμλάνη στη Κουβέλα Στυλίδας - Ποια είναι η γυναίκα που συνέλαβαν μαζί τον Πετρακάκο και τι σχέση έχει με τη Λαμία?

Ο Γιώργος Πετρακάκος κρατείται στη ΓΑΔΑ και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα μαζί με τη σύντροφό του και τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν - Όπλα, υπολογιστές και κάμερες είχε το «δεξί χέρι» του Μαζιώτη - «Χτενίζει» την περιοχή η Αντιτρομοκρατική.

Ακόμη μία κινηματογραφική επιχείρηση στήθηκε σήμερα από την Αντιτρομοκρατική, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου, γνωστού ως «δεξί χέρι» του Νίκου Μαζιώτη, ενώ οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μαζί του συνελήφθησαν η σύντροφός του, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι η αδερφή του ληστή της Πάρου Τάσου Θεοφίλου, ο οποίος διατηρούσε γκαρσονιέρα στη Λαμία και με τη κάμερα στο ποδήλατο έκανε βόλτες στη Λαμία κατάγραφε τραπεζικά υποκαταστήματα, τα οποία θα αποτελούσαν τον επόμενο στόχο.

Το σπίτι που έλαβε χώρα η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στη συμβολή οδών Γαλλίας και Περαιβού, το είχε νοικιάσει πριν από ένα χρόνο, η 36χρονη σύντροφός του, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία σήμερα είναι δύο και τεσσάρων ετών.

Συνελήφθησαν ακόμη και δύο αδέρφια, 25 και 27 ετών, από την Αγία Παρασκευή τα οποία δεν ειχαν απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ένας από αυτούς διέμενε για κάποιο χρονικό διάστημα σε αγροικία στην Αγία Τριάδα Μώλου, που πιθανολογείται ότι ήταν το επιχειρησιακό κέντρο των ληστών του Διστόμου, στο οποίο βρέθηκαν καλυμμένα δυο αυτοκίνητα και δυο ακόμη ιδιοκτησίας της συντρόφου του Πετρακάκου στο δρόμο.

Στο σπίτι του Βόλου βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι μάρκας Glock και γεμιστήρες με σφαίρες. Επιπλέον ένα λάπτοπ, τρεις κάμερες, δύο πλαστές ταυτότητες και ένα πλαστό δίπλωμα με φωτογραφίες του Πετρακάκου.

Λίγο αργότερα, η αντιτρομοκρατική ξεκίνησε δεύτερη επιχείρηση σε περιοχή του Βόλου, στη Νέα Ιωνία, στη συμβολή των οδών Καραμπατσάκη και Παπάφη, όπου έχουν επίσης βρεθεί όπλα.

Το πολεμικό καλάσνικοφ και το πιστόλι που βρέθηκαν στην κατοχή του Γιώργου Πετρακάκου - συνεργού των Μαζιώτη και Βασίλη Παλαιοκώστα -  εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Σεραφείμ Γκαλιμάνη.

Την ίδια ώρα στο εργαστήριο DNA της ελληνικής αστυνομίας εξετάζονται τα δείγματα γενετικού υλικού της συντρόφου του Πετρακάκου με αταυτοποίητο γενετικό υλικό στις ένοπλες ληστείες στον Γαλατά Τροιζήνας των Σπετσών και σε δυο τρομοκρατικά επιθέσεις της ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών στα γραφεία της ΝΔ στη Λ. Συγγρού και στην Ισραηλινή πρεσβεία.

Σε όλα τα παραπάνω περιστατικά υπάρχει καταγεγραμμένη γυναικεία παρουσία.
 lamiareport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ