Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ετήσια ανανέωση ομαδικού ασφαλιστήριου συμβολαίου μελών Επιμελητηρίου Βοιωτίας


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε, το Επιμελητηριο Βοιωτίας, ήδη από την περυσινή χρονιά, ξεκίνησε την συνεργασία του με την ΑΧΑ Ασφαλιστική, δημιουργώντας ένα ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, για την ιατροφαρμακευτική ασφάλιση των μελών του Επιμελητηρίου μας.
Στόχος μας  είναι να δώσουμε στα μέλη μας, ιδιαίτερα στα ανασφάλιστα, την ευκαιρία πρόσβασης σε μία ικανοποιητική ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, με ένα χαμηλό ετήσιο κόστος, εξασφαλίζοντας αντιστοίχως τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο αυτό και επειδή η συνεργασία μας με την ΑΧΑ Ασφαλιστική υπήρξε επιτυχής, αποφασίσαμε την ανανέωση της, διατηρώντας το ύψος του ασφαλίστρου στα ίδια με τα περσινά επίπεδα και προσφέροντας ένα αξιόπιστο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.
Σημειώνουμε, ότι, κατά την διάρκεια του προηγούμενου κύκλου ασφάλισης, περίπου 30 συνάδελφοι μας αποζημιώθηκαν και τους αποδόθηκε ένα συνολικό ποσό περίπου 6.000€, ως αποζημίωση.

Με την συμμετοχή τους στο ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης, τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και οι οικογένειές τους θα έχουν δυνατότητες για:
§ Ασφάλιση Ζωής
§ Ασφάλιση Ατυχημάτων
§ Παροχές Νοσοκομειακής Περίθαλψης
§ Παροχές Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης
§ Παροχή Νοσοκομειακού Επιδόματος
§ Παροχή Ιατροφαρμακευτικών Εξόδων

Η συμμετοχή στην ασφάλιση αποτελεί ελεύθερη επιλογή των μελών του Επιμελητηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, Κωνσταντίνος Καραΐσκος και συνεργάτες, στην Λιβαδειά, οδό Μπουφίδου 35, τηλέφωνο 22610 81810.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ