Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεδριάζει το Δ.Σ.Δήμου Λεβαδέων για το Διαδημοτικό Σχέδιο Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων


 Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 § 5 του Ν. 3852/10, που θα πραγματοποιηθεί την 11η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης.


Με  μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι :

1.ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ – ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ – ΛΟΚΡΩΝ – ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ.

ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΣΡΙΑΣΗΣ
Στις 24/07/2015 με αριθ.Πρωτ. οικ.258 τέθηκε σε ισχύ το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ). Βάσει του παρόντος ΕΣΔΑ θα πρέπει υποχρεωτικά να ολοκληρωθεί η διαδικασία αναθεώρησης των ΠΕΣΔΑ (Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων) έως 30-9-2015, διότι η αναθεώρηση των ΠΕ.Σ.Δ.Α τίθεται ως αιρεσιμότητα στο Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (ΣΕΣ), προκειμένου να υπάρξει οποιαδήποτε συγχρηματοδότηση την νέα προγραμματική περίοδο 2014 -2020.
Προαπαιτούμενο για την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ τίθεται από τον νέο ΕΣΔΑ η υποχρέωση εκπόνησης τοπικών σχεδίων διαχείρισης από τους Δήμους ή τις περιφέρειες έως τις 15-9-2015.


                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                      
                                                       Γεωργαντά Ελισάβετ (Ελίζα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ