Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Έπιασαν παιδί... "μπουμπούκι" στη Θήβα!!

Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στη Θήβα, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Ο δράστης προσέγγιζε αιφνιδιαστικά τα ανυποψίαστα θύματά του και αποσπούσε κοσμήματα ή τσάντες

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ενέχεται στην διάπραξη τουλάχιστον τριών (3) κλοπών σε βάρος πολιτών και εννέα (9) κλοπών πετρελαίου από σταθμευμένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα 

Συνελήφθη, χθες (16-09-2015) το βράδυ στη Θήβα, μετά από άμεση και δυναμική επέμβαση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αντίσταση.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών που διαπράχθηκαν πρόσφατα στη στάση του ΚΤΕΛ Πυρίου Θηβών, κατάφεραν χθες το βράδυ να εντοπίσουν, συλλάβουν και τερματίσουν την συστηματική και εξακολουθητική δράση του 21χρονου.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από διάπραξη κλοπής σε βάρος 32χρονης ημεδαπής, κατά την οποία ο δράστης προσέγγισε αιφνιδιαστικά την παθούσα και της απέσπασε την τσάντα της. Σημειώνεται επίσης ότι κατά την επέμβαση των αστυνομικών, ο 21χρονος προσπάθησε ανεπιτυχώς να ματαιώσει την σύλληψή του, προβάλλοντας αντίσταση.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς ενέχεται, από τις αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους, σε έντεκα (11) επιπλέον τουλάχιστον κλοπές και συγκεκριμένα:

•    Πρωινές ώρες της 07-08-2015, στη στάση του ΚΤΕΛ Πυρίου Θηβών, προσέγγισε αιφνιδιαστικά 53χρονη αλλοδαπή και της απέσπασε μία χρυσή αλυσίδα λαιμού, αξίας (200) ευρώ.
•    Απογευματινές ώρες της 14-09-2015, επίσης στη στάση του ΚΤΕΛ Πυρίου Θηβών, προσέγγισε αιφνιδιαστικά 57χρονο ημεδαπό και του απέσπασε μία χρυσή αλυσίδα λαιμού με σταυρό, αξίας (150) ευρώ.    

•    Το χρονικό διάστημα από 20-08 έως και 14-09-2015, σε περιοχή της Θήβας, διέπραξε συνολικά εννέα (9) κλοπές πετρελαίου, από δύο σταθμευμένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, κατά τις οποίες αφαίρεσε τμηματικά πάνω από (500) λίτρα πετρελαίου.


Γίνεται μνεία ότι ο 21χρονος έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την έρευνα και τo προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ