Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Το Π.Α.Μ.Ε. Θήβας καταγγέλει τη Χρυσή Αυγή

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΗΒΑΣ

τηλ. επικοινωνίας: 6944743524, 6985128499, 6974534859           e-mail: pamethivas@hotmail.com
   
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    Καταγγέλλουμε στους εργάτες & εργάτριες των εργοστασίων, τους νέους & τις νέες, σε όλο το λαό της περιοχής των Οινοφύτων την φασιστική Χρυσή Αυγή η οποία στοχοποιεί συστηματικά και μεθοδευμένα όποιον αντιστέκεται, όποιον οργανώνεται, όποιον καλεί σε αντίσταση ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης που έρχεται με νέο μνημόνιο, νέα μέτρα να γκρεμίσει ότι έχει απομείνει όρθιο.

Συγκεκριμένα:
    Δυνάμεις του ΠΑΜΕ, νέοι & εργαζόμενοι την Κυριακή 18/10 πραγματοποίησαν ενημέρωση στα Οινόφυτα με ανακοινώσεις & αφίσες που καλούσαν στο Συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Πέμπτη 22/10 στις 7:00μμ στην Πλατεία Οινοφύτων -όπως σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας- και στο οποίο καλούν Σωματεία, φορείς και το ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τα κεντρικά αιτήματα του συλλαλητηρίου, όπως αυτά διατυπώνονται στις αφίσες είναι:
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ - ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!
    Αυτή η δράση, αυτά τα συνθήματα και η προσπάθεια οργάνωσης αγώνων ενόχλησαν τα φασιστικά τσιράκια του συστήματος και αφού περίμεναν να πέσει το σκοτάδι επιδόθηκαν σε μαζικό σκίσιμο αφισών του ΠΑΜΕ και άλλα τέτοια... “αντι-συστημικά”. ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! Παρά το σκοτάδι έγιναν όμως αντιληπτοί!
    Ο χρυσαυγίτης Αντωνίου Δημήτρης, στέλεχος τους & υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές όταν του ζητήθηκε ο λόγος για τις πράξεις του απάντησε με τραμπουκισμούς, βρισιές και αντικομμουνισμό ενώ προσπάθησε και να χειροδικήσει απέναντι στον Λάμπρο Παυλόπουλο, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Τανάγρας και μέλος της  Γραμματείας Θήβας – Οινοφύτων  του ΠΑΜΕ.
    Για ακόμα μία φορά αποκαλύπτεται ο ρόλος των χρυσαυγιτών! Πέρα από υπόδικοι για σοβαρότατα εγκλήματα, πέρα από δολοφόνοι είναι και  μπράβοι των αφεντικών. Τα καλύτερα -φασιστικά- τσιράκια του συστήματος! Έχουν μόνιμη στόχευση και μόνιμη δράση ενάντια στο ΠΑΜΕ, ενάντια στους κομμουνιστές, ενάντια σε όποιον αντιστέκεται και διεκδικεί!

    Βαράνε προσοχή και δε βγάζουν τσιμουδιά για την απληρωσιά μέσα στα εργοστάσια & στους χώρους εργασίας, για την εκμετάλευση και την ελαστική εργασία. Βαράνε προσοχή στο κεφάλαιο και την εξουσία του, στην Ευρωπαϊκή Ένωση & την πολιτική της αλλά επιδίδονται σε απειλές και τραμπουκισμούς απέναντι σε εργάτες, απέναντι σε κομμουνιστές, απέναντι σε μετανάστες!

Ειναι γελασμενοι αν νομίζουν ότι τους παίρνει! Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ έχει πείρα από τέτοιους... Έχει και τη δύναμη να τους αντιμετωπίσει!

    Καλούμε όλον το λαό των Οινοφύτων να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές! Να απομονώσει το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής!
    Καλούμε τους εργάτες & τις εργάτριες των εργοστασίων, τους άνεργους & τους συνταξιούχους, τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο στα Οινόφυτα την Πέμπτη 22/10 στις 7:00μμ στην Πλατεία. Ενάντια στο 3ο Μνημόνιο & τα βάρη που ρίχνει τις πλάτες μας η συγκυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ