Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Στερεά

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας, Βοιωτίας και Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών


Συνελήφθησαν χθες (30-01-2015), σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας, Βοιωτίας και Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 36, 31, 30 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 30χρονο, χθες το απόγευμα στο Βαθύ Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, σε μορφή βράχου, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 31χρονο, χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Στη τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στον Άγιο Κωνσταντίνο, αστυνομικοί της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, επιχείρησαν να διενεργήσουν έλεγχο σε 22χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ο οποίος απέρριψε από το παράθυρο του οχήματος μία χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Τέλος στη τέταρτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 36χρονο, χθες το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ