Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Αιτήσεις στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων



Έναρξη υποβολής αιτήσεων στα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων (Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς & το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) ενέκριναν την συμμετοχή του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων στο πρόγραμμα «Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου».
Έτσι από την ερχόμενη Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2015, ξεκινάει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων. Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κ.Δ.Β.Μ. θα υλοποιηθούν δωρεάν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι ενήλικοι κάτοικοι του Δήμου μας, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Η έναρξη των τμημάτων θα γίνεται μόνο με τη συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού εκπαιδευομένων.
Οι εκπαιδευτικές δράσεις για την A΄ περίοδο 2015 – 2016 καλύπτουν 20 + 1 θεματικές ενότητες και απευθύνονται σε ενήλικες κάθε μόρφωσης, εθνικής προέλευσης και ηλικίας, που επιθυμούν να εξελιχθούν επαγγελματικά, να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες, να καλλιεργηθούν ως άνθρωποι.
Ειδικότερα, στο Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων άμεσα θα λειτουργήσουν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:


Τα προγράμματα αυτά θα υλοποιηθούν και στις δύο Δημοτικές Ενότητες του Καλλικρατικού Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτούνται:

    Η συμπλήρωση σχετικής αίτησης (διατίθεται στο Κ.Δ.Β.Μ. και στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.aliartos.gov.gr)
    Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου

Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων: Λεωφόρος Αθηνών – Αλίαρτος , 22683 – 50.253 (κα Λέτη Μαρίνα) και στο Δημοτικο Κατάστημα Θεσπιέων: 22623-50.507 (κα Μελετίου Κατερίνα)

Δηλώσεις συμμετοχής από την Δευτέρα 02 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015
Υποβολή αιτήσεων: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 – 12:30
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ9 και χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ